We hebben een hele mooie samenwerking gehad met de studenten die in het bestuur van Happietaria zaten. De laatste dag van hun pop-up restaurant viel tezamen met ons jubileum dag. Tijd om dit momentje te vieren!

Happietaria is een project waarbij een pop-up restaurant wordt opgezet om geld op te halen voor een goed doel. Door de corona tijden moest het even anders met Happie Boxen, patat to go en dagen op de markt in plaats van een restaurant. We gingen een samenwerking aan door onze maaltijdboxen beschikbaar te stellen waarvan 40% van de opbrengst naar het goede doel ging. Zo konden de klanten van Happietaria genieten van onze wereldkeuken en die maand maaltijden bestellen uit de Syrische, Eritrese en Indonesische keuken. De studenten, samen met vele vrijwilligers, hebben hard gewerkt om geld op te halen voor het goede doel. Het goede doel van afgelopen jaar was het ondersteunen van  wederopbouw van de Syrische landbouwsystemen.  In totaal heeft Happietaria Wageningen dit jaar ruim € 16.000 opgehaald!

De Syrische kok Fayez Yassin, bewoner op het AZC in Wageningen heeft ons tijdens deze maand heel erg geholpen en heeft onder andere de leiding genomen voor het samenstellen van de Mezzebox. Deze mezzebox werd ontwikkeld in samenwerking met ons en 50% van de opbrengst ging naar het goede doel. Hij verdient om in het zonnetje gezet te worden en vanwege zijn uitstekende prestatie ontving die van ons een certificaat.

lees hier meer over de samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.