Onze mensen

Onze mensen

Mahan Eslami (27)

Ik ben mede-eigenaar van ons mooie bedrijf. Ik ben verantwoordelijk voor diverse facetten maar houd mij het meeste bezig met de organisatie rondom catering. Het organiseren van een catering vind ik het leukst. Doordat ik altijd in gesprek ga met mijn klanten breng ik goed in kaart wat de wensen zijn en bied ik ook de mogelijkheid aan om gerechten voor te proeven. Blij word ik altijd als ik na afloop van een klant een lief berichtje ontvang en deze deel ik dan al te graag met mijn getalenteerde koks! Wat mij inspireert is de wijze waarop collega’s binnen ons bedrijf binnenstappen. Een collega die verlegen en teruggetrokken is bloeit op in een enthousiaste en energieke collega vol met ideeën. Daar word ik heel gelukkig van.

Rebecca William (39)

Ik heb in 2016 hier stage gelopen en heb daarna een contract als kok gekregen. Ik ben begonnen met het maken van Perzische gerechten maar ik maak nu inmiddels ook gerechten uit diverse keukens zoals gerechten uit Midden-Oosterse keuken, Afrikaans en Zuid-Amerikaans. We hebben een hecht team en ik voel mij hier heel erg thuis. De samenwerking met collega’s van diverse culturen vind ik heel leuk.

Mais Dashli (35)

Ik ben bij Food of Cultures begonnen in 2017. Eerst heb ik stage gelopen en ben daarna in dienst gekomen. Momenteel werk ik als kok en cateringmedewerker. Wat ik leuk vind aan Food of Cultures is dat we allemaal een familie zijn. Ik krijg altijd de ruimte om met nieuwe ideeën te komen en doordat we met verschillende culturen zijn ontstaan er altijd gevarieerde recepten. We leren altijd van elkaar en daar krijg ik veel energie van.

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Onze andere collega’s stellen zich binnenkort voor.