Onze mensen

Mahan Eslami

Mede-eigenaresse

Als mede-eigenaar van ons kleurrijke bedrijf begon mijn avontuur bij Food of Cultures na het afronden van mijn studie Business Management aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben trots op wat we hebben bereikt, vooral in het versterken van vrouwen binnen ons team. Het vertrouwen en de ruimte die we bieden, zorgen ervoor dat ze uit hun comfortzone stappen en echt tot bloei komen.

Daarnaast ben ik Soroptimist en zet ik me in voor de empowerment van vrouwen. In 2023 werd ik genomineerd voor de Food 100 Award en had ik de eer een van de 100 genodigden te zijn voor de lunch ter viering van het 10-jarig koningschap van Willem-Alexander.

Masood Eslami

Mede-eigenaar

Met Food of Cultures zetten we ons al vanaf 2016 in voor gastvrijheid, passie en duurzaamheid, en bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen.

Naast Food of Cultures ben ik al 22 jaar eigenaar van de Chip Shop. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger voor diverse maatschappelijke projecten in Wageningen, onder andere als bestuurslid van Welkom in Wageningen en City of Cultures, en als lid van de Rotaryclub Wageningen-Bergpoort.

In 2018 ontving ik de onderscheiding Wagenings Erezilver, en in 2024 werd ik vereerd met een koninklijke onderscheiding als Ridder.

Ziba Nillian

Mede-eigenaresse

In 2015 richtte ik samen met mijn man en dochter Food of Cultures op. Daarnaast ben ik sinds 1998 mede-eigenaar van Chip Shop Computercenter. We begonnen met gerechten uit de Iraanse keuken, geïnspireerd door mijn eigen recepten, en hebben onze visie uitgebreid om diverse culturen in Wageningen te presenteren. Door samen te werken met mensen uit verschillende achtergronden ontwikkelen we nieuwe, smaakvolle recepten.

Ik houd me voornamelijk bezig met de administratie van beide bedrijven. In 2019 was ik geportretteerd in de filmserie Blik op Vrijheid: Vluchtverhalen Toen en Nu. Ook ben ik actief lid van de Soroptimistclub Wageningen.

Mehrnoosh Eslami

Manager

Sinds maart 2021 werk ik bij het familiebedrijf als oudste dochter van Masood en Ziba. Na mijn studie psychologie heb ik 11 jaar in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) gewerkt als gezondheidszorgpsycholoog, programmaleider en zorgmanager. Door mijn verschillende functies heb ik veel inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ambities. Al een tijd overwoog ik om mijn vaardigheden in een andere sector toe te passen. Na veel gesprekken met de familie ben ik in loondienst gekomen om samen met hen Food of Cultures (en Delen Smaakt Beter) verder te laten groeien. Het is een voorrecht om nauw met mijn familie samen te werken.

Rebecca WIlliam

Kok

Ik ben moeder van twee zoons en ik werk hier vanaf 2016. Ik ben begonnen met het bereiden van Perzische gerechten maar ik maak nu inmiddels ook gerechten uit diverse keukens zoals de Midden-Oosterse keuken, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse keuken. We hebben een hecht team en ik voel mij hier heel erg thuis. De samenwerking met collega’s van diverse culturen vind ik heel erg leuk.

Onkamon

Kok

Ik ben geboren in Thailand en werk sinds 2021 bij Food of Cultures. Ik heb ervaring in de keuken en vind het leuk om met koken bezig te zijn. Ik houd mij bezig met het bereiden van Thaise en andere Aziatische gerechten en het verpakken van de maaltijden. Het leuke aan werken bij Food of Cultures zijn de collega’s, de werkzaamheden als zelfstandig werkend kok en ik vind het fijn dat ik dichtbij woon.

Samim Samadi

Allround medewerker

Ik ben Samim en sinds 2021 woon ik in Nederland. Als echte allrounder zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt bij Food of Cultures. Mijn taken variëren van het verzorgen van bezorgingen en catering tot schoonmaak en het organiseren van de voorraad. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de veelzijdigheid en het contact met verschillende mensen. Het geeft me veel voldoening om bij te dragen aan de groei van ons bedrijf en om onze klanten een geweldige ervaring te bieden. Ik heb het enorm naar mijn zin.

Saleh Rahmani

Kok

Ik woon sinds 2000 in Nederland en ik ben werkzaam bij Food of Cultures vanaf de start van het bedrijf. Voorheen werkte ik eerst bij de Chipshop en ik vond dit ook erg leuk om te doen. Mijn taken hier zijn o.a. het helpen met de bereiding van de gerechten, verpakken van de maaltijden en inkoop. Wat ik zo leuk vind aan Food of Cultures zijn de collega’s en het helpen en tevreden houden van onze klanten en altijd zorgen voor een goede kwaliteit van onze gerechten.