Catering op maat

Bij de cateringservice van Food of Cultures haalt u de wereldkeuken in huis. Met de catering op maat service stellen wij het perfecte menu op aan de hand van uw wensen en budget. In de afgelopen jaren hebben wij bewezen een van A tot Z concept te kunnen leveren voor kleine tot grote groepen.

Voor glutenvrije en lactose vrije catering bent u aan het juiste adres en veganistisch koken is voor ons ook geen probleem.

Henk Aarts

“Food of Cultures heeft voor mijn 50e verjaardagsfeest een perfecte en overheerlijke catering verzorgd. Ze denken mee en zijn zeer behulpzaam in het samenstellen van een buffet dat past bij de gasten. Alles is tot in de puntjes verzorgd en we hebben veel complimenten gekregen over de heerlijke en bijzondere gerechten. Ik raad iedereen die catering nodig heeft van harte aan een afspraak te maken met Food of Cultures.”

K.R. (Karin) Takkenkamp
(Gemeente Wageningen)

“Food of Cultures is een aanrader; het eten is van goede kwaliteit
en er wordt goed meegedacht en ingespeeld op de vraag van de klant.”

Mevrouw Grave en de heer Dijsselbloem

“Food of cultures heeft een heerlijk en gevarieerd buffet gemaakt voor ons tuinfeest. We kregen hele enthousiaste reacties van onze vrienden. Je merkt aan alles dat er gewerkt wordt met hart voor de zaak en voor de klant. Complimenten! Ons feest was top mede dankzij food of cultures!”

Monique de Wolf
(Rabobank Vallei en Rijn)

“Met Food of Cultures haal je echt iets anders in huis. Wij hebben inmiddels een aantal keren gebruik gemaakt van hun catering. Het eten is smaakvol en authentiek, eerder kruidig dan pittig. De bediening is jong, vriendelijk en internationaal. Onder aanvoering van Mahan een leuk team! Een aanrader en zeker het proberen waard.”

Deze organisaties gingen u voor

PROF. DR. HBJ (RIK) Leemans
(Wageningen Universiteit)

“In Juni 2015 hebben we met onze universitaire onderzoeksgroep een excursie gemaakt naar Lelystad en de Oostvaardersplassen. Bij terugkomst stond er een heerlijk buffet klaar voor de onderzoekers, hun partners en kinderen. Het buffet was klaargemaakt door FOOD of CULTURES en bestond uit verschillende Iraanse vlees en vegetarische gerechten met allemaal spannende smaken. Niet alleen de volwassen, maar ook de aanwezige kinderen hebben heerlijk gesmuld. Voor de smaaksensaties een 10+, voor de stiptheid van de catering een 9, en voor de prijskwaliteit ook een 9! Catering door FOOD of CULTURES kan ik zeker van harte aanbevelen!”

Elianne Rookmaaker
(Gemeente Wageningen)

Het eten van Food of Cultures smaakt heerlijk, en dat is natuurlijk wel heel erg belangrijk! De aankleding en presentatie zijn bijzonder goed verzorgd. Er is veel aandacht en liefde besteed aan de eerste indruk, mooie schalen waar dat kan, tafelkleden, vriendelijk personeel en de gerechten zijn mooi opgemaakt. Daarnaast loopt het hele traject van idee-vorming en afspraken maken gesmeerd. Er wordt pro-actief meegedacht en afspraken worden prima nagekomen. Het is erg belangrijk dat je betrouwbaar bent in de gemaakte afspraken, en dat is zo.”

Andries Dusink

“Dank voor jullie goed verzorgde maaltijd bij mijn 60ste verjaardag.  Op basis van de proeverij in de winkel hebben we een menu samengesteld. De maaltijd op de dag zelf maakte van mijn verjaardag een echt feest; ruim van tevoren kwamen jullie jongens de rechauds brengen en aansluiten, en mooi op tijd werden de koude en warme gerechten bezorgd, met naamkaartjes erbij die uitlegden wat iedere schotel precies bevatte. Erg informatief! Maar het verhoogt ook het plezier om te weten wat je eet en hoe dat heet. Smullen dus. We hebben heerlijk gegeten. Het was allemaal goed verzorgd en plezierig afgehandeld. Bedankt voor jullie bijdrage aan een mooie dag.”

Jolanda van der Ham
(Startpunt Wageningen)

“Voor het één jarig bestaan van het Startpunt te Wageningen wilde wij iets extra’s doen voor alle medewerkers van de verschillende organisaties die in het Startpunt werkzaam zijn en dit jaar heel hard hebben gewerkt om de doelstelling van het Startpunt samen vorm te geven. Food of Cultures heeft voor ons op deze avond voor 60 personen de complete catering verzorgd. De catering en de samenwerking was uitstekend. Niets is te veel en er is heel veel mogelijk. Wij raden dan ook iedereen aan binnen Wageningen, maar ook in de regio, onze bijzondere en zeer positieve ervaringen met Food of Cultures te delen. Heeft u iets te vieren in welke vorm dan ook, neem dan eens vrijblijvend contact op met Food of Cultures. U zult verstelt staan.”