Al 22 jaar ben ik eigenaar van de Chip Shop en 5 jaar van Food of Cultures. Met de chip shop zijn wij duurzaam in product en in relatie en met ons familiebedrijf Food of Cultures delen wij de kernwaarden gastvrijheid, passie en duurzaamheid.
Vanaf de start van Food of Cultures is onze visie geweest om mensen met een afstand tot arbeidsmarkt kansen te geven. Ik heb veel mensen om mij heen, mensen met een migratieachtergrond, die talenten hebben die nog niet benut worden. Food of Cultures stimuleert die talenten en samen zorgen we voor een mooi resultaat waar met passie en liefde de gerechten worden bereid. Tevens ben ik een actieve vrijwilliger voor vele maatschappelijke projecten in Wageningen. Ik ben o.a. bestuurslid van Welkom in Wageningen en City of Cultures. Ook ben ik lid van de Rotaryclub Wageningen-Bergpoort. Verrast was ik toen ik in 2018 een onderscheiding “Wagenings Erezilver” kreeg.
Volg mij op
[icon type=”circle” size=”medium” link=”https://www.linkedin.com/in/masood-eslami-b9579085″link_target_blank=”on” name=”e-linkedin”]
Lees hier mijn artikel in de gelderlander en hieronder een compilatievideo van de uitreiking van het Wagenings Erezilver