Delen smaakt beter het initiatief opgezet door Food of Cultures is opgericht in het begin van deze coronacrisis en is een groot succes geworden. Door de hulp van de vrienden van Delen smaakt beter hebben wij 6800 maaltijden aan de Voedselbank Neder Veluwe en AZC de Bosrandweg kunnen doneren. Vorig jaar kerst heeft Delen smaakt beter een actie opgezet in samenwerking met Solidez om tablets te doneren aan kinderen in gezinnen die het niet zo breed hebben. Door deze actie hebben wij 93 tablets kunnen uitdelen tijdens kerst. Na het succes van vorig jaar hebben we dit jaar weer een kerst- en nieuwjaarsactie in samenwerking met de Speelgoedbank Wageningen.

De Speelgoedbank Wageningen heeft na een lange zoektocht eindelijk een pand gevonden. Het probleem met het pand is dat het nog helemaal leeg staat en er nog veel moet gaan gebeuren. De speelgoed bank is erg geliefd en zo’n 350 kinderen per jaar maken gebruik van de speelgoedbank. Helaas is niet ieder gezin in staat om financieel voldoende speelgoed te halen dat is waar de Speelgoedbank Wageningen iets aan wil doen. Door het inzamelen van speelgoed die vervolgers weer een nieuw leven te geven maakt de Speelgoedbank andere gezinnen blij en helpen ze zo mee aan een goede maatschappij.

Lees het artikel in de Stad Wageningen.

Delen smaakt beter wil daarbij helpen en heeft daarom een ludieke kerst en nieuwjaarsactie bedacht.

Hoe werkt het?

Aaanmelden kan via www.delensmaaktbeter.nl en op drie manieren: 

Nog geen vriend van Delen smaakt beter?

Geniet je iedere keer van de maaltijden van Food of Cultures? Doe dan mee met Delen smaakt beter. Je geniet dan zelf van een maaltijd maar doneert er ook een aan de goede doelen.

Meld je aan tussen 15 december en 30 januari, dan ontvang je korting! Je hebt de keuze om de korting zelf te houden maar je kan de korting ook doneren aan de Speelgoedbank Wageningen en hun zo helpen met de verbouwing van de nieuwe locatie.

Ben je vriend van Delen Smaakt beter en wil je doneren?

Naast het bestellen van de maaltijden kun je ook doneren. Kies in je winkelmand Donatie Speelgoedbank en doneer zoveel je wilt. Iedere bijdrage is welkom.

Ben je een bedrijf of organisatie en wil je ook meedoen?

Als bedrijf of organisatie kan je ook meedoen door je aan te melden bij Delen smaakt beter en sponsorvriend van ons te worden door een donatie te doen.

Wij hopen dat we net als vorig jaar een succes maken kunnen maken van deze kerst- en nieuwjaarsactie en zo naast de Voedselbank Neder Veluwe en AZC de Speelgoed kunnen ondersteunen. Zoals het motto van de Speelgoedbank Wageningen al zegt ‘Ieder kind heeft het recht om te spelen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.