Benefietmaaltijd op de Manege 2024

6 juli 2024 17:00 - 21:00 Manege zonder drempels, Bovenbuurtweg 50a in Bennekom

Dit evenement gaat ons namelijk erg aan het hart. Food of Cultures en Manege zonder Drempels bundelen hun krachten om gezamenlijk een positief verschil te maken in het leven van anderen door inclusie te bevorderen.

Op zaterdag 6 juli organiseren wij met de manege een uniek benefietdiner om geld in te zamelen voor hun nieuwe elektrische tractor, essentieel voor het onderhoud van de manege en voor een duurzamere toekomst. Manege Zonder Drempels biedt huifbedrijden aan voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Zo kunnen zij niet alleen genieten van paarden, maar ook van de therapeutische voordelen ervaren.

Dit evenement draait om gemeenschap en solidariteit. Het brengt mensen samen rond de eettafel, ongeacht leeftijd of achtergrond, om waardevolle verbindingen te leggen. We stellen ook vrijkaarten beschikbaar voor oudere medemensen via Solidez Welzijn en Malkander Ede.

Door deel te nemen aan het benefietdiner kunnen jij direct bijdragen aan het verbeteren van het leven van mensen met een beperking, terwijl je geniet van een maaltijd uit de wereldkeuken, muziek, goed gezelschap en een mooie omgeving naast de paarden.

Als je er niet bij kunt zijn, kun je nog steeds helpen door dit bericht te delen en/of een donatie te doen aan de manege. Met jouw bijdrage kunnen we via Solidez en Malkander een oudere medemens een speciale avond bieden.

Meer informatie en tickets via Manege zonder Drempels 

Foto: Herman Stöver