Wie

Mahan Eslami en haar ouders Masood Eslami en Ziba Nillian, zijn met Food of Cultures gestart vanuit de visie om mensen te laten kennismaken met de verse en betaalbare gerechten uit de wereldkeuken met een breder sociaal doel.
Ons familiebedrijf biedt namelijk kansen aan mensen, met name vrouwen met migratieachtergrond, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Zij worden opgeleid en getraind, zodat zij zich kunnen ontplooien tot echte horeca professionals.

Rebecca William

Ik ben moeder van twee zoons en ik werk hier vanaf 2016. Ik ben begonnen met het bereiden van Perzische gerechten maar ik maak nu inmiddels ook gerechten uit diverse keukens zoals de Midden-Oosterse keuken, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse keuken. We hebben een hecht team en ik voel mij hier heel

Lees verder »

Saleh Rahmani

Ik woon sinds 2000 in Nederland en ik ben werkzaam bij Food of Cultures vanaf de start van het bedrijf. Voorheen werkte ik eerst bij de Chipshop en ik vond dit ook erg leuk om te doen. Mijn taken hier zijn o.a. het helpen met de bereiding van de gerechten,

Lees verder »

Mahan Eslami

Ik ben mede-eigenaar van ons kleurrijke bedrijf en houdt mij het meeste bezig met de organisatie rondom catering en maaltijdservice. Enorm trots ben ik op onze nieuwe maaltijdservice Delen smaakt beter. Mijn Food of Cultures avontuur begon tegelijk met het afronden van de studie businessmanagement aan de Hogeschool Utrecht.  Voor

Lees verder »

Masood Eslami

Al 22 jaar ben ik eigenaar van de Chip Shop en 5 jaar van Food of Cultures. Met de chip shop zijn wij duurzaam in product en in relatie en met ons familiebedrijf Food of Cultures delen wij de kernwaarden gastvrijheid, passie en duurzaamheid. Vanaf de start van Food of

Lees verder »

Ziba Nillian

Samen met mijn man en dochter zijn wij in 2015 gestart met Food of Cultures. Daarnaast ben ik sinds 1998 mede-eigenaar van de Chip Shop Computercenter. Wij zijn gestart met het aanbieden van gerechten uit de Iraanse keuken, geïnspireerd door mijn eigen recepten. Deze gerechten leerde ik onze koks, maar

Lees verder »

Mehrnoosh

Sinds maart heb ik me aangesloten bij het familiebedrijf. Ik ben de oudste dochter van Masood en Ziba. Na mijn studie psychologie heb ik de afgelopen 11 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) gewerkt waarbij ik verschillende functies heb gehad; gezondheidszorgpsycholoog, programmaleider en zorgmanager. Binnen de GGZ heb ik door

Lees verder »

Onkamon Kerdtaud

Ik ben geboren in Thailand en werk sinds 2021 bij Food of Cultures. Ik heb ervaring in de keuken en vind het leuk om met koken bezig te zijn. Ik houd mij bezig met het bereiden van Thaise en andere Aziatische gerechten en het verpakken van de maaltijden. Het leuke

Lees verder »