Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World Movies&Meals: Hit the road

24 maart @ 16:00 - 20:00

Speciaal als afsluiting van het seizoen vertonen we twee keer world movies & meals in één maand. 

Vanaf oktober 2023 tot en met maart 2024 wordt iedere eerste zondag van de maand opnieuw een bijzondere film vertoond uit een andere cultuur of ander continent. Onze koks bereiden bij iedere film weer een mooi gerecht, afkomstig uit de culinaire traditie van deze cultuur of dit continent.

Hartverwarmend portret van een Iraans gezin, hun roadtrip door de bergen en een naderend afscheid. Na afloop gaan we samen aan tafel voor een echte Iraanse maaltijd.

Een familie van vier rijdt door een wonderschoon maar desolaat Iraans landschap. Een vader liggend met zijn been in het gips, een moeder die door haar tranen heen lacht, een jong kind dat als vuurwerk door het voertuig stuitert. En een volwassen zoon die niets zegt, zijn ogen op de weg gericht. Het is al snel duidelijk dat dit niet een gewoon uitstapje is maar een afscheidsreis, waarbij het gezin zich gedurende de trip vastklampt aan herinneringen aan het verleden, worstelt met angst voor het onbekende en zich zorgen maakt om de zieke hond.

Meer informatie over de film en maaltijd

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
16:00 - 20:00
Site:
https://moview.nl/product/hit-the-road-2

Organisatoren

Food of Cultures
Filmhuis Movie W

Locatie

Filmhuis Movie W
Wilhelminaweg 3A
Wageningen, Gelderland 6703CC
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie